Hoppa till innehåll

Versioner

Logotypen, med vapnet till vänster och namnet Jönköpings kommun satt med versaler till höger är den centrala beståndsdelen i vår grafiska identitet. Logotypen är vår tydliga avsändare och fungerar som en återkommande signatur för vår verksamhet.

Märk väl att de två versionerna skiljer sig åt, det är aldrig tillåtet att exempelvis själv byta färg på logotypen från svart till vit. Säkerställ att du alltid använder rätt version av logotypen.

Ladda ned logotypen.

Minsta storlek för logotypen är 30 mm. Är utrymmet mindre ska Jönköpings kommun istället skrivas ut i text. För format som exempelvis profilbilder på sociala medier och andra format som passar används minilogotypen (symbolen utan texten Jönköpings kommun).

 

 

Ändra aldrig logotypen själv

Det är inte tillåtet att beskära, tänja, skugga, invertera eller på annat sätt förändra logotypen. Inga verksamheter får använda logotypen utan kommunens tillstånd. I vissa fall behöver vi även visa vilken förvaltning eller verksamhet som står bakom informationen. Förvaltnings- eller verksamhetstillhörigheten skrivs då ut i text, men inte i logotypen.

 

Ej tillåtet

Att invertera logotypen

Att lägga till text i logotypen