Hoppa till innehåll

This is JKPG – Toolbox

This is Jkpg är en webbaserad verktygslåda, en toolbox, som är gratis att använda för dig som vill kommunicera Jönköpings kommun som plats. Här hittar du information och material, bilder, filmer och texter, som gestaltar Jönköping och berättar om alla våra gemensamma styrkor för den som bor, jobbar, pluggar eller vistas här.

Syftet med webbplatsen är att få alla som ska kommunicera samma plats ska använda bilder och texter med enhetlig känsla och tonalitet – för att ge en och samma bild av Jönköping till våra målgrupper. Så använd gärna innehåll från toolboxen när du ska producera grafiskt material för Jönköpings kommun.

Innehållet utökas, utvecklas och förbättras hela tiden. Mejla gärna thisisjkpg@jonkoping.se om du har förslag och idéer om vad just du behöver för att kunna berätta om Jönköping.

This is JKPG är en del av det varumärkesarbetet som Destination Jönköping och Jönköpings kommun gör, på uppdrag av kommunstyrelsen. Allt material är fritt att använda så länge du inte förändrar det så att det får ett annat syfte än att sprida bilden av Jönköping som plats.

Gå till thisisjkpg.com